Je winkelwagen is momenteel leeg
Een fruitige, droge alcoholvrije wijn met nuances van rood fruit. De Rosé heeft een verfrissende smaak, bevat fijne bubbels, een harmonieuze zuurgraad en subtiele tannines. Alcoholvrij.
Een bewuste optie - en met slechts 22 kcal per 100 ml zal het minder op de heupen gaan zitten. Met zijn oorsprong in de Spaanse wijnstreek La Mancha, wordt de VINADA® Rosé gemaakt van een unieke mix van Tempranillo-druiven.
Deze mousserende wijn smaakt heerlijk, want de bubbels prikkelen en verfrissen je zintuigen. Zeer geschikt voor momenten dat je zin hebt in een glaasje wijn en je, om wat voor reden dan ook, geen alcohol wil, kan of mag drinken. Gezellig drinken met vrienden, na een dagje strand of heerlijk op je eigen terras.
Onze mousserende wijn is zacht en toch vol van smaak en bubbels. Een bekroonde wijn, onderdeel van onze familie sinds 2018.
Perfect om mijlpalen in het leven te vieren, zoals een nieuwe baan, een verjaardag, een zwangerschap of gewoon omdat de zon schijnt. Genieten. Wie gaat u verrassen met een VINADA®?
Alcohol 0% Vol.
Halal Nee
Druif Tempranillo
Herkomst Spanje
Regio La Mancha
Vegan Ja
Aroma Fruitig met rood fruit (aardbei, rode bes, framboos)
Past bij Perfect als aperitief, bij een salade, dessert. Maar ook lekker op terras.
Drinktemperatuur 6-8 ° C
Sluiting Kurk
Allergenen Bevat sulfieten
Inhoud 750 ml / 25 fl oz.
Na openen in de koelkast bewaren en binnen 3 dagen consumeren
Energie 93,7 kJ
Calorieën 22,4 kcal
Eiwit 0,2 g
Koolhydraten 5 g
Suikers 5 g
Vet 0 g
Waarvan verzadigd vet 0 g
Zout <0,1 g
Natrium <5 mg
Calcium <10 mg
IJzer <0 5 mg
Van Druif tot Wijn tot 0%
De druiven worden gefermenteerd en gerijpt volgens de traditionele wijnbereidingsmethode. Tijdens deze traditionele vinificatie worden de druiven heel voorzichtig gekneusd en beginnen de schillen hun kleur af te geven aan het sap. Zodra onze VINADA-wijnmaker tevreden is met de schaduw, worden de druiven voorzichtig geperst en worden de schillen en het sap gescheiden. De fermentatie gaat dan verder.
De wijn wordt net voor het bottelen gede-alcoholiseerd. De-alcoholisatie vindt plaats door middel van vacuümextractie: De volledig gefermenteerde basiswijn wordt onder vacuüm bij lage temperatuur gedealcoholiseerd. De temperatuur is bepalend voor de smaak. Hoe lager de temperatuur tijdens de-alcoholisatie, hoe meer aroma's en dus smaak behouden blijven. Dit proces vindt plaats op de perfecte temperatuur en is een goed bewaard geheim van VINADA®. De vluchtige aroma's van de wijn worden gelijktijdig met de alcohol geëxtraheerd. De aroma's komen direct terug in de alcoholvrije wijn. De wijn wordt vervolgens gezuiverd, gefilterd en gestabiliseerd.
Items van productcarrousel